En Rastös Själ

Alla inlägg under januari 2014

Av Maria - 8 januari 2014 09:09

Då har vi fått gå in en hel vecka i det nya året 2014 och den har börjat för mig väldigt bra. Vi kommer antagligen äntligen får nycklarna till den nya lägenheten,så nu kommer dem kommande veckorna handla om flytt lådor och packning.Är helt överlycklig över att jag kommer slippa alla dessa trappor.


Graviditeten utvecklas v. 28 jus tnu.

Imorgon inväntar nya kontroller hos barnmorska och mätning av magen för att se hur mycket magen har hunnit växa och samtidigt blir det och lyssna på hjärtljuden igen. Det är väldigt mycket som händer just nu i våran familj och det känns som jag sjäv inte hinner riktigt med allt. Känner mig aningen stressad inför allt som ska fixas innan förlossningen. Nu börjar jag verkligen längta efter April då sessan är räknad till att popppa ut. Mitt eget mående är inte just nu jätte bra...rygg värk,ont i höften och dålig sömn om nätterna gör att jag tappar humöret och börjar känna mig mer orkeslös. Känner att jag inte orkar med det som jag ingentligen skulle vilja göra och att gå i trapporna upp och ner gör de inte lättare och ta sig ut på promenader. Det hela har blivit lite av en ondcirkel för mig. 


Dagarna går istället till att försöka virka,vilket jag nu äntligen har lärt mig genom youtube videos på nätet. Har redan hunnit virka grytlappar till mitt nya kök och nu håller jag på med att virka mormorsrutor som i slutendan ska resultera till en filt som jag kan ha till barnvagnen. Det tar ju sin tid men det är bra träning för att få mer tålamod. Sen tycker jag självklart att det är avkopplande och roligt med...att kunna skapa något eget och vara kreativ.    


det är vad jag sysslar om dagarna just nu...kopplar av och njuter av livet :)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2014 >>>

Presentation


Hej och Välkommen in i min värld! Denna blogg kommer handla om allt mellan himmel och gjord. Mina största intressen är fotograferingoch bakning alla bilderna har
© COPYRIGHT och får inte kopieras.

Gravid kalender

Fråga mig

0 besvarade frågor

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

GÄSTBOK!

Bakning Recept

Mat Recept

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards